Bel ons

Contactformulier

Type daken

Dakwitten.nl toont u graag het type daken die wij witten. Met 60 jaar ervaring op het dak hebben wij veel hoogtes beklommen. Onze visie is dat in de toekomst iedereen in het voorjaar denkt; ik ga mijn dak laten witten voor de warmte die de zomer gaat brengen!

Zoals u ziet verschillen onze projecten in vierkante meters en hoogtes, van bedrijfspanden tot schuren.

Bedrijfspand

Een bedrijfspand is vaak lastig te koelen. Wanneer de warmte er eenmaal in zit is deze moeilijk weg te krijgen. Met warmte werende dakbedekking wordt er voor een koelere binnentemperatuur gezorgd. Wanneer er een airco-installatie aanwezig is zullen de energiekosten dalen omdat de airco minder hard aan hoeft te staan!

Schuur

Onze witte dakbedekking is ook geschikt voor daken van schuren. Veel veehouders trekken bij ons aan de bel om hun schuur te laten witten. Ze laten voor de zomer hun dak witten zodat het vee niet in extreme hitte staat, via deze weg houdt het vee hun hoofd koel! Heeft uw dak lichtkoepels en- of lichtstraten? Geen probleem, deze nemen wij ook mee tijdens onze werkzaamheden. Heeft u een plat dak op uw woning? Dan kan Dakwitten.nl u ook een koelere woning bieden!

Kantoor

In de zomer kunnen de temperaturen in een kantoor tropisch aanvoelen. Vaak zijn meerdere mensen aan het werk in kleinere (vergader)ruimtes. Warmte draagt geen steentje bij aan de pro activiteit. Blije en meer proactieve medewerkers zien deze zomer? Laat het dak witten, creëer koelere ruimtes en een fijnere werkomgeving!