Bel ons

Contactformulier

Dak laten witten
Maar waarom dan?

Bekijk hieronder alle voordelen van uw dak laten witten op een rijtje.

Warmte werend

Het grootste voordeel van een dak witten is dat het zorgt voor koelere ruimtes! Donkere daken houden warmte van de zon vast terwijl witte daken zonlicht weerkaatsen waardoor minder warmte wordt geabsorbeerd. Zwarte daken kunnen in de zomer wel 70°C worden terwijl een wit dak niet boven de 40°C komt. De witte dakbedekking zorgt voor een daling van gemiddeld 7°C van het binnenklimaat. Op deze manier zorgt u voor een koeler pand of woning!

Duurzamer

Met het oog op de toekomst vinden wij het belangrijk dat onze oplossing duurzaam en verantwoord is. Samen dragen we bij aan een betere wereld voor de komende generaties. Doordat u uw pand of woning zomers minder hoeft te koelen zal dit, wanneer u een airco-installatie heeft, resulteren in lagere energiekosten en een langere levensduur van uw airco. De vloeistof die wordt aangebracht op het dak is niet schadelijk voor het milieu, het is een natuurlijk product. Ook zijn er geen branders nodig bij het aanbrengen, de laag wordt op het dak gesprayd.

Verlaag energiekosten

Wanneer u een airco-installatie heeft zal u een wit dak terugzien in uw portemonnee. Omdat de witte dakbedekking de zonlicht weerkaatst blijft de binnentemperatuur lager. Uw airco-installatie zal minder energie verbruiken omdat de temperatuur in uw pand of woning koeler is. Hiernaast gaat uw airco ook langer mee!

Groter dakoppervlak = voordeliger

Krijgt u uw buur mee met het witten van uw dak? Dan scheelt dit in de prijs die u betaald! Eenmaal in de hoogte kunnen wij met de slang gemakkelijk meerdere daken in een keer witten. Dit is voordeliger voor u! Dus… weet u uw buren zover te krijgen?

Vakwerk

De witte dakbedekking wordt door een vakman met precisie op het dak gesprayd. Om er zeker van te zijn dat het dak spierwit is, wordt de vloeistof altijd 2 keer aangebracht. U hoeft hierna niet meer naar het dak om te kijken, u kunt genieten van een koelere zomer!